L'equip de Samtack

Sobre Nosaltres

Que és Samtack?

Creada l’any 1988, Samtack produeix i dissenya adhesius industrials, màstics per a la indústria d’envasos metàl·lics, laques i vernissos UV. Actualment les nostres oficines i centre de producció es troben a Esparreguera, a 20 minuts de Barcelona. Produïm diferents tipus d’adhesius hot melt i base aigua.

La inquietud per créixer en diferents mercats ens va portar a ser pioners a promoure la tecnologia d’adhesius base aigua com a alternativa als adhesius base solvent per al mercat de la laminació. Aquesta aposta ens va fer liderar el canvi tecnològic a Europa, convertint-nos en un dels principals proveïdors d’aquesta tecnologia a Europa, Amèrica i Nord d’Àfrica.

Els nostres productes són fabricats amb materials, tant naturals com sintètics, de primera qualitat. Les matèries primeres es controlen a la seva entrada a fàbrica i tots els nostres productes són sotmesos a un estricte control de qualitat abans de ser servits al client. Les nostres formulacions són el resultat d’anys de desenvolupament i millora contínua dels nostres estàndards de qualitat. Així mateix, Samtack, conscient de l’esforç que tots hem de fer per preservar i millorar el medi ambient, contribueix desenvolupant i utilitzant, sempre que sigui possible, materials ecològics, reciclables o biodegradables. De manera conscient i racional preservem el futur del nostre planeta.

 

Samtack disposa d’un sistema de gestió de qualitat certificat conforme als requisits de la norma ISO 9001:2015 per al desenvolupament, fabricació i comercialització dels seus productes. Alhora la Gestió de la Innovació es realitza sota la normativa UNE 166002.

25 %

treballadors al departament R+D

+30

països

+20

nous productes al 2022

+1000

Clients

retoc_0516

Missió

Fabricar productes de gran qualitat dins del sector dels adhesius per a qualsevol aplicació que necessitin els nostres clients. Al nostre laboratori podem dissenyar solucions úniques i exclusives segons les necessitats del client.

Visió

Consolidar-se com un fabricant referent al sector i seguir buscant solucions sostenibles per al medi ambient.

Valors

Innovació, qualitat assegurada, personalització de producte, compromesos amb la sostenibilitat, professionalitat, experiència, eficàcia i eficiència.

On venem?

Des del 1988 Samtack aposta pel mercat exterior i incrementar la seva presència al mercat europeu. Per aquest mateix motiu, gràcies a tots aquests anys d’experiència i als nostres col·laboradors per tot el món, estem venent a més de 30 països.

Empreses Associades

Empreses col·laboradores

logo9
logo10

C/ Ceràmica, 3

Pol. Industrial Magarola Sud

08292 - Esparraguera Barcelona (Spain)