Nous desenvolupaments

El nostre R+D

SmarTack

Nova generació d'adhesius aquosos multifuncionals en desenvolupament constant per a la producció d'envasos actius i intel·ligents. La sèrie Smartack són adhesius per a la producció d'envasos flexibles que protegeixen de l'oxidació el producte envasat. També tenim en desenvolupament nous adhesius multifuncionals per a diferents envasos actius: antimicrobià, resistència a la llum UV, entre d'altres.

FlexTack

La nostra gamma de productes Flextack està dedicada al Flexible Packaging. Productes en constant creixement degut a les innovacions i tendències del mercat. El nostre departament de R+D desenvolupa noves característiques tècniques i d'aplicació segons les necessitats dels nostres clients. Adhesius, coatings, heat sealds, cold seals… Si tens alguna necessitat enfocada al sector del flexible packaging no dubtis a conèixer tots els nostres nous desenvolupaments.

Innovacions de Serveis Tecnològics

Samtack, des del seu departament de R+D aposta per la innovació com a eix del seu desenvolupament i creixement, seguint els criteris de la norma UNE 166002 i col·laborant amb Centres tecnològics de recerca i Universitats. En el seu afany de servir al mercat d'una manera cada cop més útil, Samtack ofereix els serveis tecnològics que els seus clients necessiten, com ara cursos formatius, nous dissenys, informes tècnics, certificacions alimentàries, estudis de migració, etc.

Adhesius Sostenibles

Des de Samtack sempre ens hem preocupat pel medi ambient i per les tendències del mercat més sostenibles. Per aquest mateix motiu, des del departament de R+D de Samtack hem apostat en la investigació de desenvolupaments eco-friendly i hem creat nous adhesius que compleixin aquesta visió. Un dels productes que més bona acollida ha tingut al mercat és la gamma de productes reciclables, i el nostre darrer gran desenvolupament és la gamma de productes compostables, que compleix amb totes les certificacions.

C/ Ceràmica, 3

Pol. Industrial Magarola Sud

08292 - Esparraguera Barcelona (Spain)